Köszöntjük a Tea Akademia oldalán, Magyarország első és egyetlen teás akadémiáján, ahol mindent megtanulhat a teáról!
Teás tanfolyamok kezdőtől a szakértői szintig. Teáról szenvedéllyel és szakértelemmel.

A Tea Akadémia alapítása egész Közép-Európában hiánypótló kezdeményezés. Büszkék vagyunk rá, hogy a Ceylon Tea Board és a Magyarországi Japán Tea Egyesület a Tea Akadémiát választotta oktatási partnereként, szakmai tevékenységünk velük együttműködve, illetve az ő támogatásukkal történik.

A piaci tendenciák azt mutatják, hogy megnőtt a világon a tea iránti érdeklődés, mind többen szeretnének a hatalmas kínálatból szakszerűbben választani, azokat megfelelően elkészíteni. Megszaporodtak a tea eladásával, kereskedelmével foglalkozó szaküzletek, teázók, kávézók, ezért egyre több helyen van szükség teás kompetenciával rendelkező szakértő munkaerőre. A szállodaipar és a vendéglátás is tárt karokkal várja a képzett tea specialistákat, akik tudásukkal tovább emelik a létesítmény szolgáltatásainak színvonalát.

Az Akadémia oktatói tudásukat közvetlenül a termelő országokban, feldolgozó gyárakban, ültetvényeken és öreg tea mesterektől sajátították el. Mindannyian hosszú évek teás tapasztalatával rendelkeznek.Nagy fontosságot tulajdonítunk az elméleti tudás mellett a gyakorlati tudás, tapasztalat átadására is. Minden modul kulcseleme a szakszerű kóstolás és kóstoltatás, melyet Akadémiánkról kikerülő növendékeknek tökéletesen el kell tudni sajátítani. A résztvevőknek a tanfolyamok elvégzését, illetve a sikeres vizsgát követően a Ceylon Tea Board által támogatott magyar és angol nyelvű „tea specialista” oklevelet állítunk ki.

Válasszon minket, mert


Reméljük a fentiek meggyőzték arról, hogy a legjobb helyen jár, ha teával
kapcsolatos tudását szeretné bővíteni!
Várjuk szeretettel!