"Nem ismerem a teákat, de szeretem őket fogyasztani és szeretném a családomat finom teával megörvendeztetni.
Melyik tanfolyammal kezdjem?"

Szeretettel várjuk a teakedvelőknek ajánlott kurzusunkon, ahol mindazt a teás tudást elsajátíthatja, amely ahhoz szükséges, hogy családja minden tagjának, gyerekektől az idős családtagig, mindenkinek a megfelelő teát készítse.

"Mit hozzak magammal a tanfolyamra? Mire van szükség?"

Nem kell semmit hozni, mindent mi biztosítunk. Amire viszont szüksége lesz az az alázat a tea iránt, sok türelem és tanulni akarás, hogy kitartóan haladjon tovább a megkezdett teás úton.

"Kereskedelemben dolgozom. Nagyjából képben vagyok a teákkal kapcsolatban, de hiányzik a szükséges rendszer a tudásomból, illetve helyenként mélyítésre, pontosításra van szükségem. Melyik modul erre a legmegfelelőbb?"

Örülünk, hogy szakterületén felismerte hiányosságait, és önmaga továbbképzésére fordítja idejét. Az egyes modulok logikailag és szakmailag egymásra épülnek, de külön-külön is hallgathatók. Mi mindenképpen ajánljuk a teljes szakértői tanfolyam elvégzését, önmaga és a vásárlók érdekében is. A vevőinek is nagyobb biztonságot ad a falon lógó oklevél, amely azt tanúsítja, hogy teaszakértő tevékenykedik az üzletben, az ő szakmai tudása a biztosíték a hely és a teák minőségére.

"Sajnos magas vérnyomásom és akut keringési problémáim vannak. Egészségi állapotom végett részt vehetek a tanfolyamokon?"

A tasting során nem fogyasztjuk el a teát. Ne térítsék el hiedelmek, városi legendák céljától, hogy a Tea Akadémia szakértői oklevél az Öné lehessen!

"Nem beszélek angolul. Ha jól tudom a tea nemzetközi nyelve az angol. Ez kizáró tényező esetemben?"

Nem, semmi esetre sem. Az angol nyelv ismerete a kurzuson előnyt jelent, hiszen az általunk is használt, nyugati teás szakkifejezések az angol nyelvből származnak, a kurzusok nyelve azonban magyar.

"Én a kereskedelemben kapható cukrozott, citromos jeges teát és a filteres gyümölcsteákat ismerem. Kolléganőmtől hallottam, aki megszállottan figyel az étrendjére, hogy léteznek másmilyen, egészségesebb teák is. Igaz ez?"

Igaz. Várjuk szeretettel, itt a helye!