Cégeknek kínált kurzusaink, programjaink igény szerint magyar nyelven kívül, angol, német, spanyol és japán nyelven hallgathatók.

Kihelyezett szállodai és F&B kurzusok

Egyik legfőbb célunk, hogy a szállodaipar és vendéglátás számára teaszakembereket képezzünk ki. A tea szakszerű kínálása és prezentálása az egyre jobb minőségű teához szokott vendégek miatt már alapfeltétel. Elegáns városi házakban vagy a számos Wellness & Spa szálláshelyen a kollégák ismerjék a teák kínálásának és elkészítésének szakszerű módját, azok hatásmechanizmusát és emberi szervezetre gyakorolt hatását, hogy tudatosan fokozzák szolgáltatásaik egészségmegőrző és rekreációs hatását. Azon dolgozunk, hogy ne maradjanak szálláshelyek, üdülőközpontok tea szakértők nélkül! Ez ma már követelmény a modern vendéglátásban és mindannyiunk érdeke.
Szállodai és vendéglátóipari teás kurzusainkra kérje egyedi ajánlatunkat!

Kihelyezett vállalati tea kurzusok és workshopok

Az egészségmegőrzés és az egészséges életmód támogatása minden munkaadó elementáris érdeke. A dolgozók testi-lelki egészsége a vállalat prosperálásának záloga. Ehhez nyújt segítséget Magyarország egyetlen Tea Akadémiája. Bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen integrálni a tudatos teafogyasztást és egészséges táplálkozást a munkahelyi közegbe, megvilágítjuk, miért is olyan fontos ez. Kezdő teás kurzus munkatársaknak vállalati közegben.
Kihelyezett corporate kurzusainkra kérje egyedi ajánlatunkat!

Teás csapatépítés

Kit ne érdekelne az, hogyan maradjon egészséges maga és egész családja? Már a téma felvetése is motivációt jelent dolgozók számára. Ha ehhez még egy nagy adag kreativitás és jó hangulat is társul, a siker borítékolható. Teagyártási játék felnőtteknek. Rövid teás bevezető után csapatokra osztva készíti el mindenki saját zöld, fekete, fehér, gyümölcs és fűszer teakeverékét. A csapatok prezentálják kreációikat, amelyeket a tasting során a többi csapat az előzőleg elsajátított módszerekkel osztályoz és kiértékel. A blendek a csapatoktól fantázia nevet és eredet megjelölést kapnak, amelyet a saját készítésű tea címkéken feltűntetnek. Az elkészült teás kreációk a résztvevők által elkészített szakszerű csomagolásban hazavihetők.
Kérje egyedi csapatépítési ajánlatunkat!

Személyre szabott életmód és tea tanácsadás

Vállalati vezetők számára kínáljuk exkluzív életmód és tea tanácsadói szolgáltatásunkat. A stressz és a feladatok súlya az emberi szervezetet megbetegítheti. Legyen az a vállalati hierarchia csúcsán álló személy vagy beosztott. Az általános állapotfelmérést követően, tea mestereink személyre szabott, egyedi teaajánlásokat tesznek, ha szükséges egyedi keverékeket állítanak össze. Coaching tevékenység tea világban. Kérje exkluzív ajánlatainkat!

Tea bemutató

Tea tasting bemutató? Kínai gongfu vagy japán tea ceremónia bemutató? Mindezt a legmagasabb színvonalon?
A legjobb helyen jár a Tea Akadémián! Várjuk szíves
megkeresését egyedi ajánlatainkért!